Selecteer een pagina

HET GEZICHT ACHTER

BERGSMA MOTOREN

Beleef het motorrijden op een manier die bij jou past!
Motorrijden in een bergachtig gebied met uitzicht over een groen landschap. De haarspeldbochten die steeds dichterbij komen en vrienden om me heen waar ik dit geweldige avontuur mee kan delen: dat is voor mij echt genieten. Het gevoel dat bij mij ontstaat als ik in de Alpen op een motor rijd die bij mij past, is goud waard! En dat gevoel gun ik iedere motorrijder.

Naar mijn mening ontstaat een geluksmoment op een motor pas als rijder en motor 100% matchen. Zo wil de een juist lange afstanden rijden en comfortabel zitten en pakt de ander graag af en toe een snelle bocht mee op een sportieve motor. Hoe dan ook, er is voor ieder type motorrijder een fijne motor te vinden. Daar ben ik van overtuigd!

Een passende outfit
Uit ervaring weet ik dat naast het vinden van een fijne motor, het ook lastig kan zijn om de juiste outfit te vinden. Ook hier geldt: ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen. Zo liep ik zelf jarenlang tegen het feit aan dat elke jas veel te korte mouwen had. Ik wist dat ik niet de enige was en dat dreef mij ertoe aan om op zoek te gaan naar een oplossing.

En die oplossing kwam er! Op de motorbeurs in Milaan kwam ik in contact met het merk By City. Ze vielen mij gelijk op met hun unieke designs en hun drive om dit merk verder te ontwikkelen voor iedere motorrijder. We hebben onze handen ineen geslagen en ervaringen gedeeld. Zo hebben we samen een jas ontwikkeld, die mijn probleem voorgoed verleden tijd maakte. Daar ben ik ontzettend trots op!

Het geeft mij een kick als ik motorrijders met dezelfde passie kan voorzien van de juiste motor en outfit waar ze geweldige avonturen mee kunnen beleven.

Ik help je graag met het vinden van de route naar jouw ideale motor en outfit.

Johan Bergsma

Kom gerust langs in onze winkel

Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit of een geschikte motor?
Je bent van harte welkom, wij geven je graag advies en delen onze ervaringen met je.